La història d’avui

Desembre 15th, 2017

Cada dia, és una nova aventura, el que va passar ahir no tindrà continuitat avui, les coses que vindran demà tampoc seran continuitat del que pasi avui…
Les coses que no vam acabar ahir, les seguirem fent avui, però ja les veurem diferent perquè… estaran en un nou punt de mira…. si avui haguessim de repetir el què vam fer ahir, ho fariem de diferent manera, perquè avui ja gaudirem de l’experiencia i l’aprenentatge d’ahir.
Avui, inicio el camí amb més amor que ahir, amb la fortalesa de saber que soc més rica en emocions i sensacions, en percebre que les persones que m’emvolto ens aportem tot allò que ens fa ser millors persones.
Jo, que treballo per compartir els meus coneixements i que aquests coneixements vénen dels aprenentatges acadèmics i dels aprenentatges clínics de la meva consulta quan veniu a casa meva, perquè confieu en el meu criteri. Vull dir-vos que la vostra confiança en mi, ajuda a altres persones. Per això avui, és de nou un dia molt especial per iniciar-lo amb molt d’amor i estimació i la vostra confiança aporta grans dosis de coneixement per ajudar a persones que ni coneixeu, gràcies per la vostra generositat i per omplir-me d’energia, amor i felicitat per seguir caminant en aquest aprenentatge de la vida i les experiencies plenes de sensacions.


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.